Tjenester

For alle som ønsker å utvide sine aktiviteter og kommunisere på en effektiv måte på tvers av språk og landegrenser, står Aunes Oversettelser AS klar til å hjelpe deg med å lykkes på den internasjonale arenaen. I 25 år har vi spesialisert oss på å levere oversettelser til bedrifter i Norge og Norden forøvrig. I tillegg leverer vi lokalkunnskap og oversettelser for oversettelsesbyråer over hele verden.

Kort sagt, hvis du trenger dokumenter på norsk eller for verdensmarkedet, kan vi hjelpe deg!

Våre erfarne og dyktige oversettere står klare til å bistå deg med et utall tjenester:

Brosjyrer, salgsdokumentasjon og prislister:
Vi er et av de ledende oversettelsesbyråene i Norden som arbeider i bedriftsmarkedet.

Pressemeldinger:
Vi oversetter og tilpasser pressemeldinger til det nordiske markedet, og vi kan tilpasse innholdet til de forskjellige kundegruppene i Norden eller andre land.

Årsberetninger:
Våre eksperter oversetter kvartalsrapporter og årsberetninger fast til flere forskjellige språk for et stort antall norske og internasjonale kunder verden over.

Kontrakter og juridiske dokumenter:
Våre spesialister oversetter det krevende, nøyaktige språket som juridiske dokumenter krever.

Tekniske dokumenter og brukerhåndbøker:
Hos Aunes Oversettelser AS har våre oversettere ikke bare språkkunnskap, de har også den tekniske kunnskapen mange bransjer etterspør.

Websider og annonser:
Hvis du ønsker å markedsføre dine produkter og tjenester på det nordiske eller internasjonale markedet, er det et krav at du leverer på det lokale språket!

Oversettelse av programvare:
Oversetting av programvare er en av våre spesialiteter.

Underleverandør til andre oversettelsesbyråer:
Aunes Oversettelser AS har i årenes løp fått et rykte som gjør at andre i oversettelsesbransjen ønsker å benytte oss. Hvis du er på utkikk etter oversettelser til norsk eller et av de andre nordiske språkene, står vi parat til å hjelpe deg. Vi tilbyr rammeavtaler basert på bruk av foretrukket oversettelsesprogram, i tillegg til at vi tilbyr både skanne- og DTP-tjenester. Vi klargjør også filer for oversetting og konvertering tilbake til de fleste formater til svært konkurransedyktige priser.

Og mye mer...

Aunes Oversettelser AS kan levere profesjonelle oversettelsestjenester innen en rekke fagområder:

 • Elektro, elektronikk og data
 • Medisin og medisinteknisk utstyr
 • Reise og fritid
 • Mekanikk, maskinteknikk, produksjon og prosess
 • Shipping
 • Juss

 

 
Dette er bare en delvis liste over hvordan Aunes Oversettelser AS har hjulpet tusenvis av kunder i over to tiår!

 

Fortrinn

Vi er anerkjent som ledende leverandør av profesjonelle oversettelser både til det nordiske markedet og verdensmarkedet. Våre oversettere oversetter kun til sitt eget morsmål Vår forpliktelse sørger for at våre kunder får fullstendige og nøyaktige oversettelser levert til avtalt tid.

I tillegg til våre egne oversettere samarbeider Aunes Oversettelser AS med et fast nettverk av profesjonelle oversettere og oversettelsesbyråer verden over.

Egne oversettere

Aunes Oversettelser AS har en stab med egne, godt utdannede oversettere. Dette tjener våre kunder på. Derfor kan vi levere oversettelser raskt og med høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Bransjespesifikk erfaring

Hvis du har tekniske dokumenter eller materiale som krever bransjespesifikk kunnskap ut over en tradisjonell oversettelse, har vi oversetteren du trenger. I motsetning til mange frilansoversettere og oversettelsesbyråer, har vi i Aunes Oversettelser AS fagfolkene du trenger for å få et førsteklasses resultat.

Vi leverer i alle formater

Vi leverer våre oversettelser i de fleste filformater, som for eksempel:

 • Microsoft Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • PageMaker
 • Quark
 • FrameMaker
 • HTML
 • PDF
 • for å nevne noen få…

Personlig service

Hos Aunes Oversettelser AS får du personlig service, og vi hjelper deg alltid med oppdateringer, tilbakemeldinger og svar på spørsmålene du måtte ha. Underlagene dine spres aldri til uvedkommende - hos oss får du enkel og effektiv koordinering med én kontaktperson og én leveringsdato.

Svært konkurransedyktige priser

Med vår velprøvde virksomhetsmodell garanterer vi at våre priser er blant de mest konkurransedyktige i bransjen. Hos oss får du personlige, effektive rutiner, og dette kombinert med vårt avanserte tekniske utstyr har gjort oss til den foretrukne leverandøren av profesjonelle tekniske oversettelser. Kontakt oss for tilbud, og du får fast pris og leveringstid. Så kan du sammenligne selv!

Vi har arbeidet med kommunikasjon siden 1984! Aunes Oversettelser AS: Erfaring du kan stole på.

eXTReMe Tracker