Velkommen til Aunes Oversettelser AS
Velkommen til Aunes Oversettelser AS, ledende på tekniske oversettelser i Norge og de nordiske land!

Siden 1984 har Aunes Oversettelser vokst til å bli et ledende oversettelsesbyrå for bedriftsmarkedet. Vi fokuserer på to områder:

  • Oversettelser til bedriftskunder i Norden.
  • Leverandør av oversettelser til andre oversettelsesbyråer verden over. Vi leverer oversettelser til og fra alle språk, med hovedvekt på norsk, svensk, dansk og finsk.

Vi har hatt stor suksess takket være disse fordelene, som sikrer at våre kunder får levert profesjonelle oversettelser:

Morsmålsoversettere: Våre erfarne oversettere oversetter kun til sine morsmål. Dermed drar våre kunder fordel av oversettelser utført av oversettere som har førstehånds kunnskap om språket de oversetter til.

Egne oversettere: I motsetning til mange andre oversettelsesbyråer, benytter vi i stor utstrekning egne oversettere som arbeider utelukkende for Aunes Oversettelser AS. Dette gir kortere leveringstid, bedre oversettelser, og vi er i stand til å holde svært lave priser. I tillegg har vi et stort nettverk av profesjonelle frilansoversettere som har arbeidet sammen med oss i en årrekke, og som på denne måten har bevist sin kunnskap og dyktighet.

Teknisk ekspertise: Nøyaktig oversettelse av tekniske dokumenter krever ikke bare profesjonelle oversettelseskunnskaper, men også relevante tekniske kunnskaper innen de forskjellige bransjer. Aunes Oversettelser AS har hovedkontor i Trondheim, som er et senter for utdanning, teknologi og innovasjon i Norge. Våre oversettere har den tekniske kunnskapen og erfaringen oversetting av spesialiserte dokumenter krever. I tillegg til språkkunnskapen og den tekniske kunnskapen våre oversettere har, benytter vi avanserte dataverktøy som Trados for å sikre at våre oversettelser blir konsekvente, konsistente og holder høy kvalitet.

Erfaring: Vi har levert oversettelser til det norske og internasjonale markedet i 25 år! Erfaring du kan stole på! Aunes Oversettelser AS hjelper deg med å få jobben gjort, raskt og nøyaktig.

I tillegg til at vi kan levere komplette oversettelsestjenester til og fra de fleste språk, tilbyr vi førsteklasses service og svært konkurransedyktige priser. Registrer deg og last opp dokumentene dine til vår sikre server, og du vil få et uforbindtlig pristilbud med leveringstid. Alternativt kan du sende oss dokumentene dine på e-post. Det koster selvsagt ikke noe å registrere seg og be om pristilbud.

Vi gleder oss til å snakke med deg, og vi håper du gir oss sjansen til å vise hvorfor Aunes Oversettelser AS er anerkjent som en av de ledende oversettelsesbyråene i Norge og Norden!

Kontakt oss hvis du har spørsmål, kommentarer eller lurer på noe. Her er kontaktinformasjonen vår:

Aunes Oversettelser AS
Væretrøa 14
N-7054 Ranheim
Norge

Telefon: +47 73573982
Telefaks: +47 73572860
e-post: aunes@oversettelser.no
Org.nr.: 984420897MVA

Dette kan vi gjøre for deg

Aunes Oversettelser AS leverer profesjonelle oversettelsertil en rekke formål:

  • Internasjonal forretningskorrespondanse
  • Tekniske bøker og litteratur 
  • Kundepresentasjoner og underlag til møter og seminarer 
  • Artikler og dokumenter innen forskning og utvikling 
  • Prospekter og avtaler for fast eiendom 
  • Reise og fritid

Dette er bare et lite utvalg av det Aunes Oversettelser AS har hjulpet over tusen kunder med i 25 år! Klikk her for mer informasjon

 

 

eXTReMe Tracker