OSS
Hva er fordelene med å registrere seg?

Hvis du registrerer deg på våre nettsider, kommer du enkelt i gang, og du får direkte tilgang til din egen side med oversikt over tilbud, ordrer og leverte prosjekter. Etter å ha registrert deg, kan du laste opp dokumenter på en sikker måte og raskt få pristilbud og leveringstid på ditt prosjekt. Denne tjenesten er gratis, og medfører ingen forpliktelser fra din side.

Hvilken informasjon inngår i prisestimatet?

Du får et uforpliktende tilbud fra Aunes Oversettelser AS som inkluderer pris og leveringstid. Prisen avhenger av flere faktorer, som antall ord, format og språk. Disse faktorene bestemmer også leveringsdatoen. Vi vil i alle tilfeller gi våre kunder den raskeste og mest kostnadseffektive tjenesten som er mulig, samtidig som vi garanterer at arbeidet vi gjør er nøyaktig og profesjonelt.

Hvilke språk tilbyr dere?

Selv om vi har spesialisert oss på oversettelser innen Norge og Norden, kan vi ved hjelp av vårt verdensomspennende nettverk med profesjonelle oversettere hjelpe deg med et hvilket som helst språk du har behov for. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Hvilke filformater støtter dere?

Vi støtter de vanligste filformatene, inklusive Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PageMaker, Quark, FrameMaker, HTML og PDF. Vi støtter også flere andre mer spesialiserte formater. Uansett er det bare å laste opp dokumentene dine på vår sikre server, og vil vil gi deg et gratis estimat, eller du kan kontakte oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.eXTReMe Tracker